Techart connections

Motor

importanța unei intervenții la timp

Dacă bănuiți că mașina dumneavoastră nu funcționează așa cum ar trebui, există o șansă să primiți deja avertizări din computerul vehiculului. Mulți oameni nu acordă prea multă atenție martorilor din bord și unii chiar le dezactivează.

Această greșeală va costa în cele din urmă, deoarece nerespectarea semnelor de avertizare în fazele timpurii ale unei probleme ar duce la oprirea totală a vehiculului dumneavoastră. De aceea, nu trebuie să ezitați să luați legătura cu atelierul nostru de reparații auto, de îndată ce vedeți un bec de avertizare. Tehnicienii noștri autorizați vor diagnostica problema și vor oferi soluția adecvată.

0743.181.181

Dacă aveți întrebări, nu ezitați să ne sunați sau să vă programați gratuit.

echipa

Echipa noastră de mecanici are o experiență combinată de peste 20 de ani.

rezultate excelente

De fiecare dată când lăsați mașina în mâinile noastre, știți că veți obține rezultate care să vă satisfacă.

prețuri competitive

Tarifele noastre sunt rezonabile, păstrând constant o proporție decentă între preț și calitate.

serviciile
noastre

Folosim echipamente de investigație de ultimă generație pentru a efectua diagnosticarea și repararea motorului. Odată ce vom diagnostica problema, vom decide cu precauție ce tip de reparații trebuie efectuate. După aceea, consilierii noștri vor discuta aceste informații cu dumneavoastră și vă vor spune costul total al reparațiilor care trebuie făcute.

În fiecare etapă a procesului de reparații, veți fi informat de către mecanicii noștri. De aceea, dacă aveți nevoie de diagnosticarea și reparația motorului pentru vehiculul dumneavoastră, vă rugăm să sunați la magazinul nostru de reparații auto sau să programați o întâlnire.

identificarea problemei

Când vedeți martorul de din bordul mașinii, nu vă panicați! În majoritatea cazurilor, vă avertizează pentru probleme non-critice și non-urgente. Cu toate acestea, vi se recomandă să nu o ignorați, deoarece ar putea duce la ceva mai grav în viitor.

Dacă martorul de verificare a motorului este aprins, sunați la atelierul nostru de reparații auto și ne vom ocupa de problemă. Datorită complexității motoarelor actuale, problema trebuie diagnosticată de un tehnician experimentat.

servicii de top

EVALUAT ÎNTRE SERVICE-URILE DE TOP DIN BUCUREȘTI

Pe baza recenziilor clienților – 113 de recenzii până acum