Techart connections

Anvelope & Roți

echilibrare roți & schimb anvelope

Un serviciu de echilibrare a roților este foarte important, deoarece vă poate extinde durata de viață a anvelopelor. Chiar și cea mai mică problemă de aliniere poate duce la o uzură neuniformă a anvelopelor. Odată ce roțile dvs. sunt echilibrate corect, reduceți uzura anvelopelor, economisind combustibil și, în cele din urmă… bani.

Vă putem consilia în achiziționarea anvelopelor! Vă putem ajuta să comparați specificațiile și prețurile anvelopelor înainte de a cumpăra, pentru a vă asigura că obțineți cele mai bune anvelope noi pentru nevoile și bugetul dvs.

0743.181.181

Dacă aveți întrebări, nu ezitați să ne sunați sau să vă programați gratuit.

echipa

Echipa noastră de mecanici are o experiență combinată de peste 20 de ani.

rezultate excepționale

De fiecare dată când lăsați mașina în mâinile noastre, știți că veți obține rezultate care să vă satisfacă.

prețuri competitive

Tarifele noastre sunt rezonabile, păstrând constant o proporție decentă între preț și calitate.

echilibrare

Echilibrarea anvelopelor este importantă pentru a spori siguranța de bază a vehiculului și pentru a prelungi durata de viață a anvelopelor. 

Echilibrarea anvelopelor are loc de fiecare dată când înlocuiți anvelopele vehiculului. Deoarece uzura anvelopelor depinde de problemele rutiere și de practicile de conducere, uzura neuniformă poate fi vizibilă după 2-3.000 de kilometri de utilizare. Este important să vă verificați echilibrul anvelopelor la fiecare 5-6.000 de kilometri. Tehnicienii noștri certificați vă pot ajuta să stabilească dacă anvelopele dvs. trebuie să fie echilibrate în funcție de kilometraj și uzură.

investigație & remediere

Greutatea vehiculului dvs. nu este distribuită uniform în toate cele patru colțuri. Dacă lăsați toate cele 4 anvelope așa cum sunt, unele anvelope s-ar uza în cele din urmă mai repede decât altele. Știm că rotația anvelopelor este o parte esențială pentru a face ca anvelopele să dureze mai mult. Procesul de rotație a anvelopelor constă în deplasarea anvelopelor din față în spate, deplasarea acestora dintr-o parte a vehiculului în cealaltă sau o combinație a ambelor.

Anvelopele trebuie verificate în mod regulat pentru probleme ar fi pietre, cuie sau alte obiecte ascuțite care ar fi putut pătrunde în anvelopă. De asemenea, trebuie să fie verificați dacă există umflături, rupturi sau tăieturi care ar putea fi rezultatul contactului cu pericolele rutiere. 

servicii de top

EVALUAT ÎNTRE SERVICE-URILE DE TOP DIN BUCUREȘTI

Pe baza recenziilor clienților – 113 de recenzii până acum