Techart connections

Despre noi

Cine suntem

Techart Connections oferă servicii de reparații și întreținere auto de înaltă calitate locuitorilor din București și comunităților din jur, din 2017. Avem o echipă de tehnicieni calificați și certificați, care folosesc doar cele mai noi instrumente și echipamente de diagnosticare din industria auto. Tehnicienii noștri primesc instruire continuă pentru a oferi cea mai înaltă calitate a serviciilor posibile. Când vă aduceți mașina la noi pentru un serviciu de reparații sau întreținere, vă vom trata cu respect și demnitate. Nu vă vom deranja cu cheltuieli inutile.

De la repararea transmisiei la schimbarea uleiului, de la lucrări de cosmetică până la reparații pe dosare de daună, suntem aici pentru toate nevoile dvs.! 

Suntem întotdeauna dispuși să facem un efort suplimentar pentru ca să plecați satisfăcuți de la noi! Suntem deschiși să vă arătăm și să vă ținem la curent, pas cu pas, cu tot ceea ce se întâmplă în reparația mașinii dvs.

 Suntem aici pentru a vă ajuta!

echipă formată din specialiști

Suntem toți pasionați de mașini. Între ele ne învârtim, cu ele ne deplasăm oriunde avem nevoie, atât pe noi înșine cât și pe cei dragi. Asta înseamnă că fiecare angajat de la noi îți va trata automobilul cu aceeași grijă și cu același respect pe care îl are față de propria mașină.

calitate

de ce să ne alegi

La Techart Connections știm că mașina ta este mai mult decât un instrument care te duce de la punctul A la punctul B, este libertatea ta. Mașina vă permite să efectuați activități zilnice esențiale, cum ar fi călătoria la și de la serviciu, cumpărarea alimentelor și ridicarea copiilor de la școală. Depindeți de mașină, deci este important ca mașina dvs. să primească reparații și service de calitate. Când vă aduceți mașina la noi, ne asigurăm că mașina dvs. nu pleacă cu probleme, astfel încât să aveți libertatea și liniștea sufletească pe care le meritați.

2,400+

clienți satisfăcuți

15+

ani de experiența în domeniu

3,000+

reparații finalizate

Experiență

Atât echipa managerială cât și personalul angajat beneficiază de peste 15 ani de experiență în domeniul pieselor de schimb, al reparațiilor auto și, mai ales, în lucrul cu companiile de asigurări în vederea finalizării dosarelor de daună. De la consilierii de service la mecanici, tinichigii și vopsitori, toată această experiență este pusă în joc ca un garant al faptului că mașina ta trebuie să se simtă bine la noi!

Servicii de top atunci când ai nevoie de ele. suntem la dispoziția ta pentru tot ceea ce ai de făcut la mașină. aceasta este garanția noastră pentru tine.