Techart connections

Frâne

este important să te simți în siguranță

Oferim reparații și service la componentele sistemului de frânare pentru toate mărcile și modelele. Echipa noastră de tehnicieni cu experiență utilizează numai echipamente de diagnostic de ultimă generație pentru a se asigura că sistemul de frânare al vehiculului dvs. va fi întreținut și îngrijit în consecință. Vă invităm să vizitați atelierul nostru de reparații auto pentru o inspecție gratuită a lichidului de frână și a sistemului de frânare, înainte de a pleca la un drum lung.

Tehnicienii noștri vor inspecta toate componentele majore ale sistemului de frânare al vehiculului dvs., inclusiv etriere, plăcuțe și discuri, și vă vor spune ce tip de servicii trebuie efectuate. În plus, oferim întotdeauna clienților noștri o estimare scrisă a tuturor reparațiilor și serviciilor care trebuie efectuate. După ce ați citit-o și ați aprobat-o, abia atunci vom începe să facem orice tip de lucru pe vehiculul dvs.

0743.181.181

Dacă aveți întrebări, nu ezitați să ne sunați sau să vă programați gratuit.

echipa

Echipa noastră de mecanici are o experiență combinată de peste 20 de ani.

rezultante excelente

De fiecare dată când lăsați mașina în mâinile noastre, știți că veți obține rezultate care să vă satisfacă.

prețuri competitive

Tarifele noastre sunt rezonabile, păstrând constant o proporție decentă între preț și calitate.

serviciile
noastre

Ai încredere în frânele mașinii tale? Dacă aveți îndoieli cu privire la starea actuală a frânelor dvs., cel mai bine este să apelați sau să vizitați atelierul nostru de reparații auto.

Simptomele obișnuite ale sistemului de frânare defect includ senzația că frânele trag atunci când apăsați pedala, senzația de pulsare a pedalei de frână, un sunet de măcinare sau roți acoperite cu praf de frână.

Atelierul nostru de reparații auto este specializat în reparații și service. Putem diagnostica și repara o mare varietate de probleme de frână în mod eficient și rapid.

identificarea problemei

Mulți experți auto sugerează că ar trebui să faceți o inspecție a sistemului de frânare cel puțin o dată pe an sau la fiecare 15.000 de kilometri.

Mecanicii noștri vor inspecta toate componentele majore ale sistemului de frânare al vehiculului și vă vor oferi o evaluare a stării actuale a sistemului.

Vom recomanda înlocuiri sau reparații pentru a menține și a îmbunătăți performanța vehiculului dvs. pe baza acestei inspecții.

servicii de top

EVALUAT ÎNTRE SERVICE-URILE DE TOP DIN BUCUREȘTI

Pe baza recenziilor clienților – 113 de recenzii până acum