Techart connections

Diagnoză

importanța diagnozei auto

Controalele anuale de la medicul dumneavoastră vă mențin sănătatea, nu? Ei bine, același lucru este valabil și pentru mașina dumneavoastră: testele de diagnostic regulate pot detecta probleme cu vehiculul înainte de a necesita reparații costisitoare sau, mai rău, de a rămâne blocat pe marginea drumului după o avarie. Și, deși mulți oameni consideră că testele de diagnostic sunt necesare numai atunci când se aprinde martorul de check engine, există multe avantaje în adoptarea unei abordări proactive a întreținerii mașinii.

Dintre toate progresele tehnologice din sectorul auto de-a lungul deceniilor, unul dintre cele mai benefice atât pentru consumatori, cât și pentru tehnicienii auto a fost computerizarea componentelor mașinii. Folosind software specializat, instrumentele de diagnostic ale mașinii indică rapid și cu precizie zonele cu probleme ale motorului unei mașini sau din alte părți, datorită procesoarelor integrate, microcipurilor și senzorilor.

0743.181.181

Dacă aveți întrebări, nu ezitați să ne sunați sau să vă programați gratuit.

echipa

Echipa noastră de mecanici are o experiență combinată de peste 20 de ani.

rezultate excelente

De fiecare dată când lăsați mașina în mâinile noastre, știți că veți obține rezultate care să vă satisfacă.

prețuri competitive

Tarifele noastre sunt rezonabile, păstrând constant o proporție decentă între preț și calitate.

serviciile
noastre

Înainte de apariția testelor de diagnosticare a mașinilor, identificarea problemelor consuma mult timp și era costisitoare, mai ales având în vedere că proprietarii de mașini își aduceau mașinile la service numai după o avarie sau alte defecțiuni grave. Acum, componentele computerizate ale mașinii pot detecta problemele cu mult înainte de a provoca o defecțiune.

Instrumentele de diagnostic pot verifica, de asemenea, computerului unei mașini pentru notificările producătorului și informații stocate despre istoricul mașinii, oferind tehnicienilor o imagine completă pentru a efectua cea mai bună reparație posibilă.

identificarea problemei

La Techart Connections, pe lângă testele de diagnostic, oferim, de asemenea, o varietate de servicii și reparații, inclusiv geometrie, frâne, inspecții sistem direcție, schimburi de ulei, reparații complete ale motorului și multe altele.

Oferim garanție în termenii prevăzuți de lege atât pentru operațiunile de manoperă cât și pentru piesele înlocuite.

servicii de top

evaluat între service-urile de top din București

Pe baza recenziilor clienților – 113 de recenzii până acum